Mikser Dore Braun 0X22211037

Barkodi Modeli i Produktit Ngjyra Specifikat
8021098773241 Mikser Dore Braun 0... White

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€69.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Karakteristikat

Teknologjia SmartMix

Duke vendosur motorin direkt mbi shtojcat, pesha drejtohet në tas, jo në dorën tuaj - për deri në 40% më pak përpjekje gjatë përzierjes. (* Përzierja e brumit të tortës, prova e brendshme Braun kundrejt konkurrentëve kryesorë.)

Sistemi ComfortClick për pajisje shtesë

Për shkak të dizajnit të zgjuar, përzierësi i duarve fikson të gjitha bashkangjitjet në pjesën e përparme, duke lejuar që të mbahet i njëjti pozicion i rehatshëm i duarve për përzierjen, përzierjen dhe pushimin pa marrë parasysh se cili shtojcë përdoret. Meqenëse qëndron në mënyrë të qëndrueshme me çdo shtojcë, zona juaj e punës qëndron e pastër, kështu që shpejt mund të kaloni në hapin tjetër pa ndërprerje.

EasyClick

Ndërroni lehtësisht aksesorët me një shtypje të butonit të madh.

Shpejtësi të ndryshueshme

Rregulloni thirrësin e shpejtë nga i ulët në turbo me një lëvizje të gishtit të madh për kontroll dhe efikasitet më të mirë në përgatitjen e ushqimit.

Mbërthim i butë

Doreza pa rrëshqitje siguron një kapje të qëndrueshme, të qetë dhe të sigurt edhe në shpejtësinë më të lartë.

Dalja e kordonit Flexi

Ndërsa pushoni mikserin tuaj të duarve ose në përdorim, kordoni qëndron lehtësisht larg dorës tuaj.

Barkodi 8021098773241
Modeli i Produktit Mikser Dore Braun 0X22211037
Ngjyra White
Kapaciteti 0.5 L
Garanci 2 Vite
Tipare tjera Teknologjia SmartMix,Sistemi ComfortClick për pajisje shtesë,Shpejtësi të ndryshueshme
Fuqia e energjisë 500W
Aksesorët në paketim Përzierjes 500 ml ,Boshti i përzierjes,2 Lloje të brushave ,Gotë
Kapaciteti i enës 0.5 Litra
Materiali i Enës Plastik

Please login first