Mirë se vini në vendin e Teknologjisë

Mirë se vini në AZTECH, një kompani e dalluar me një rrjet të gjerë të dyqaneve teknologjike të vendosura në gjithë territorin e Kosovës. Kompania jonë ofron një gamë të larmishme produktesh, duke përfshirë pajisje të teknologjisë së informacionit, pajisje shtëpiake, pajisje elektronike, produkte të bardha dhe pajisje për kujdesin personal.

Dyqani i parë AZTECH u inaugurua në janar të vitit 2009 në rrugën Agim Ramadani në Prishtinë. Në vitin 2013, AZTECH prezantoi një iniciativë të re duke krijuar dyqane brenda qendrave tregtare Viva Fresh Store, duke shtrirë kështu praninë e saj në 9 qytete të ndryshme të rajonit. Nëpërmjet kësaj lëvizjeje strategjike, AZTECH krijoi një imazh të ri në sektorin e teknologjisë, duke ofruar shërbime cilësore me staf të kualifikuar, gjë që ndikoi pozitivisht në rritjen dhe zhvillimin e kompanisë, duke e bërë atë një nga firmat lider në këtë fushë në vend.

Ndër vite, AZTECH ka demonstruar zhvillim të vazhdueshëm duke operuar si me pakicë ashtu edhe me shumicë. Kjo arritje ishte rezultat i fokusit tonë parësor në strategjitë dinamike të biznesit lokal dhe global, kërkesat e klientëve, çmimet konkurruese, stafin e kualifikuar dhe kujdesin e veçantë ndaj klientit. Prandaj, synojmë të vazhdojmë të zgjerojmë operacionet tona, me qëllim që të jemi të pranishëm në çdo qytet të Kosovës dhe më gjerë.

AZTECH ka vendosur prezencën e saj në qytetet kryesore të Kosovës, duke përfshirë Prishtinën, Ferizajn, Gjilanin, Gjakovën, Therandën, Prizrenin, Fushë Kosovën, Vushtrrinë dhe Podujevën. Kompania jonë ka zgjeruar gjithashtu gamën e produkteve të saj, me marka të njohura ndërkombëtarisht si Samsung, Apple, Philips, Toshiba, Whirlpool, Electrolux, Sharp, Xiaomi, Lenovo, Dell, HP, Razer, Varr, Cellularline, Silicon Power, Trust, Huzarro Babyliss , Rowenta dhe shumë të tjera. Ne mbetemi të përkushtuar ndaj mesazhit që AZTECH përcjell për konsumatorët tanë: "teknika nga A në Z", duke siguruar që klientët tanë të mund të gjejnë gjithçka që u nevojitet për sa i përket kërkesave të elektronikës.

Në AZTECH, fokusi ynë kryesor është në shërbimin ndaj klientit, nga pritja në dyqan, transporti dhe riparimet e specializuara. Ne përpiqemi që klientët tanë të jenë gjithmonë të kënaqur me shërbimet tona, dhe ne punojmë shumë në këtë drejtim. Për më tepër, AZTECH do të vazhdojë të ofrojë një gamë të gjerë produktesh me çmime konkurruese, siç kemi bërë gjithmonë. Faleminderit që zgjodhët AZTECH.