Apple AirPods2 with Charging Case

Lidhja Brendi Impedancë Specifikat
Bluetooth 5.0 Apple -

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€199.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Lidhja Bluetooth 5.0
Brendi Apple
Impedancë -
Ndjeshmëria -
Led drita No
Mikrofon Yes
Kontroller zerimi Yes
Gjatesia e kabllos -
Jetëgjatësia e baterisë Më shumë se 24 orë kohë dëgjimi, deri në 18 orë kohë bisede, AirPods (me një karikim Deri në 5 orë kohë dëgjimi, deri në 3 orë kohë bisede, 15 minuta mbushje janë të barabarta deri në 3 orë kohë dëgjimi ose deri në 2 orë kohë bisede
Tipare tjera Aktivizohet automatikisht, lidhet automatikisht, Konfigurim i lehtë për të gjitha pajisjet tuaja Apple, Qasje e shpejtë në Siri duke thënë "Hej Siri" ose duke konfiguruar prekjen e dyfishtë, Prekni dy herë për të luajtur ose kapërceni përpara, Mbushje e shpejtë, Kutia mund të ngarkohet me një lidhës Lightning, Audio dhe zë i pasur, me cilësi të lartë, Ndërrimi pa probleme midis pajisjeve
Garanci 1 vit
Barkodi 190199098572
Modeli i Produktit Apple AirPods2 with Charging Case
Ngjyra E bardhë

Please login first