Apple Pencil (1st Generation) (2022)

Barkodi Modeli i Produktit Ngjyra Specifikat
194253687986 Apple Pencil (1st Ge... E bardhë

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€149.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Apple Pencil zgjeron fuqinë e iPad dhe hap mundësi të reja krijuese.

Është i ndjeshëm ndaj presionit dhe animit, kështu që ju mund të ndryshoni lehtësisht peshën e linjës, të krijoni hije delikate dhe të prodhoni një gamë të gjerë efektesh artistike - njësoj si një laps konvencional, por me saktësi të përsosur si pixel.

Lidhjet

Bluetooth

Lidhje Lightning

Karakteristika te tjera

 

Kapak i ngjitur magnetikisht

Barkodi 194253687986
Modeli i Produktit Apple Pencil (1st Generation) (2022)
Ngjyra E bardhë

Please login first