Apple Pencil (2nd Generation)

Barkodi Modeli i Produktit Ngjyra Specifikat
190198893376 Apple Pencil (2nd Ge... E bardhë

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€179.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Apple Pencil (gjenerata e dytë) jep saktësi të përsosur piksel dhe vonesë të ulët që e ben lider në industri, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për vizatim, skicim, ngjyrosje, marrjen e shënimeve, shënimin e skedarëve PDF dhe më shumë. Dhe është po aq e lehtë dhe e natyrshme për t'u përdorur si një laps.

Apple Pencil (gjenerata e dytë) ju lejon gjithashtu të ndryshoni mjetet pa e vendosur atë, falë sipërfaqes së tij intuitive me prekje që mbështet prekjen e dyfishtë.

 

Projektuar për iPad Pro, iPad Air dhe iPad mini, ai përmban një skaj të sheshtë që ngjitet në mënyrë magnetike për karikim dhe çiftim automatik.

Barkodi 190198893376
Modeli i Produktit Apple Pencil (2nd Generation)
Ngjyra E bardhë

Please login first