Apple Smart Keyboard Folio for iPad Pro 12.9 (5/6th gen) - International English

Materiali Pershtatet per Barkodi Specifikat
Lëkure dhe Plastikë iPad Modelet: iPad P... 190199569232

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€299.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Materiali Lëkure dhe Plastikë
Pershtatet per iPad Modelet: iPad Pro 12.9-inch (6th generation), iPad Pro 12.9-inch (5th generation), iPad Pro 12.9-inch (4th generation), iPad Pro 12.9-inch (3rd generation)
Barkodi 190199569232
Modeli i Produktit Apple Smart Keyboard Folio for iPad Pro 12.9 (5/6th gen) - International English
Ngjyra E Zezë

Please login first