Apple Watch Ultra Cellular 49mm Titanium Case with White Ocean Band

Modeli i Produktit Procesor Ram memoria Specifikat
Apple Watch Ultra Ce... - -

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€1,149.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Apple Watch më i fortë dhe më i aftë ndonjëherë, i krijuar për eksplorim, aventurë dhe qëndrueshmëri.

Me një kuti titani 49 mm të shkallës së hapësirës ajrore, jetëgjatësi shumë e gjatë e baterisë, aplikacione të specializuara që punojnë me sensorë të avancuar dhe një buton i ri me veprim të personalizueshëm.

Karakteristika të specializuara, sensorë dhe tre grupe të reja të krijuara për eksplorim, aventurë dhe qëndrueshmëri.

Kutia titani 49 mm e shkallës së hapësirës ajrore për një ekuilibër ideal të peshës, forcës dhe rezistencës ndaj korrozionit.

Ekrani më i madh dhe më i ndritshëm i Apple Watch për lexueshmëri të përmirësuar në të gjitha kushtet.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 36 orë për përdorim normal, së bashku me cilësimet e fuqisë së ulët për jetëgjatësi edhe më të gjatë të baterisë¹.

Sistemi GPS preciz me frekuencë të dyfishtë siguron vendndodhje të saktë për llogaritjen e distancës, ritmit dhe hartave të rrugës.

Rezistent ndaj ujit 100 m.

Toleranca më e madhe e temperaturës së funksionimit kur jeni në dore për të akomoduar mjedise tepër të ndryshme.

Butoni i personalizueshëm i Veprimit mund të shënojë një pikë udhërrëfyese Compass, të fillojë Backtrack, të shënojë segmente në një stërvitje, të ndezë elektrik dore dhe më shumë.

Karakteristika të avancuara të sigurisë, duke përfshirë sirenën, kthimin prapa, zbulimin e rënies, urgjencën SOS,³ dhe zbulimin e përplasjes.

Aplikacioni i përmirësuar i stërvitjes me metrika të reja, pamje të reja dhe mënyra të avancuara për t'u stërvitur.

Një aplikacion Compass i ridizajnuar plotësisht me pika të rrugës dhe Backtrack.

Matësi i thellësisë dhe sensori i temperaturës së ujit aktivizohen automatikisht kur zhyteni.

 

185; Jetëgjatësia e baterisë ndryshon sipas përdorimit dhe konfigurimit. Shikoni apple.com/batteries për më shumë informacion.

 ²Apple Watch Ultra ka një vlerësim të rezistencës ndaj ujit prej 100 metrash sipas standardit ISO 22810. Mund të përdoret për zhytje rekreative (me aplikacion të pajtueshëm të palëve të treta nga App Store) deri në 40 metra dhe sporte ujore me shpejtësi të lartë.

 Apple Watch Ultra nuk duhet të përdoret për zhytje nën 40 metra. Rezistenca ndaj ujit nuk është një gjendje e përhershme dhe mund të zvogëlohet me kalimin e kohës. Për informacion shtesë, shihni support.apple.com/HT205000.

 ³SOS emergjente kërkon një lidhje celulare ose thirrje Wi-Fi me një lidhje interneti nga Apple Watch ose iPhone afër.

 ⁴ Kërkohet një abonim për Oceanic+. E disponueshme në App Store. Ndiqni gjithmonë protokollet e zhytjes, zhytuni me një shoqërues dhe keni një pajisje dytësore.

 ⁵Kërkohet plan shërbimi me valë për shërbimin celular. Kontaktoni ofruesin tuaj të shërbimit për më shumë detaje.

 Lidhja mund të ndryshojë në bazë të disponueshmërisë së rrjetit. Kontrolloni apple.com/watch/cellular për operatorët celularë pjesëmarrës dhe përshtatshmërinë. Shikoni support.apple.com/en-us/HT207578 për udhëzime shtesë të konfigurimit.

 ⁶Aplikacioni EKG dhe njoftimi i ritmit të parregullt kërkojnë versionet më të fundit të watchOS dhe iOS dhe nuk janë të destinuara për përdorim nga persona nën 22 vjeç.

 Aplikacioni EKG është i disponueshëm në Apple Watch Series 4 ose më vonë (duke mos përfshirë Apple Watch SE). Njoftimi i ritmit të parregullt nuk është krijuar për njerëzit që janë diagnostikuar më parë me Afib.

 7 Tipari i sensorit të temperaturës nuk është një pajisje mjekësore dhe nuk është menduar për përdorim në diagnostikimin, trajtimin mjekësor ose për ndonjë qëllim tjetër mjekësor.

 ⁸Aplikacioni "Ndjekja e ciklit" nuk duhet të përdoret si një formë e kontrollit të lindjes. Të dhënat nga aplikacioni "Ndjekja e ciklit" nuk duhet të përdoren për të diagnostikuar një gjendje shëndetësore.

 ⁹Matjet e aplikacionit të oksigjenit të gjakut nuk janë të destinuara për përdorim mjekësor, duke përfshirë vetë-diagnozën ose konsultimin me një mjek, dhe janë krijuar vetëm për qëllime të përgjithshme fizike dhe mirëqenieje.

  ⁰Apple Pay nuk ofrohet në të gjitha tregjet. Për një listë të vendeve dhe rajoneve të Apple Pay, vizitoni support.apple.com/en-us/HT207957. Kërkohet abonim 11 për Apple Fitness+.

Modeli i Produktit Apple Watch Ultra Cellular 49mm Titanium Case with White Ocean Band
Procesor -
Ram memoria -
Memoria 32 GB
Lidhja Bluetooth 5.0
Ekran Yes
Rezolucioni -
Touchscreen Yes
Mikrofon Yes
GPS Po
Waterproof Yes
Vibrim Yes
Bateria Deri në 36 orë
Ngjyra E bardhë
Dimensionet -
Garanci 1 vit
Tipare tjera Madhësia e kasës 49 mm, 100 m rezistent ndaj ujit, Zhytje rezistente ndaj notit dhe rekreative deri në 40 m, Certifikimi EN13319, I certifikuar IP6X rezistent ndaj pluhurit, Testuar për MIL-STD 810H, Always-On Retina display deri në 2000 nits ndriqim, Aplikacioni i oksigjenit të gjakut, Aplikacioni EKG, Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës, Njoftim për ritëm të parregullt, Njoftimet e fitnesit kardio, Ndjekja e ciklit me vlerësime retrospektive të ovulacioni, Emergjenca SOS , Thirrja ndërkombëtare e urgjencës, Zbulimi i rënies, Zbulimi i përplasjes , Akselerometër me g të lartë, Sirenë 86 decibel për të tërhequr vëmendjen
Barkodi 194253497905

Please login first