Frigorifer I Kombinuar Liebherr Cnbe 4313-21 No Frost 304L

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
4016803053392 Frigorifer I Kombinu... Liebherr

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€559.90€469.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Për më shumë se 60 vjet, LIEBHERR ka prodhuar frigoriferë dhe ngrirje shtëpiake që thjeshtësojnë shumë jetën e kuzhinës. Në përputhje me kërkesat e kohës, produktet vazhdojnë të evoluojnë deri më sot, duke ruajtur teknologjitë e përparuara dhe duke pasqyruar trendet aktuale në dizajn. Falë kësaj qasjeje, u shfaq një seri modelesh me ngjyra ColourLine, të cilave i përket frigoriferi CNbe 4313. Ai ndryshon nga pajisjet nga seritë e mëparshme në një pamje të azhurnuar, praninë e sistemit NoFrost në frigorifer, përmasat e përgjithshme të rritura, vëllimin e madh të dobishëm dhe pajisjet e brendshme.

Rishikimi i frigoriferit ngjyrë bezhë CNbe 4313

Hapësira e brendshme, e menduar në detajet më të vogla

Brendësia e frigoriferit është menduar në detajet më të vogla. Vëllimi i përdorshëm është 308 litra (209 litra në frigorifer, 95 litra në frigorifer), e cila është e mjaftueshme për të ruajtur shumicën e ushqimit.

 

 

Ndarja e frigoriferit ka një seksion të gjerë për pemët dhe perimet.

 

 

Sirtarët lejojnë ndryshimin e lehtë të hapësirës së përdorshme të ngrirësit. Kjo do t'ju lejojë të vendosni produkte të mëdha në të, për shembull, një tortë të madhe.

 

 

Hapësira e brendshme e derës së frigoriferit është e pajisur me katër rafte GlassLine të rregullueshme në lartësi. Ato mund të përdoren për të vendosur shishe, kavanoza me reçel dhe kontejnerë të tjerë.

Shkrirja automatike

 

 

CNbe 4313 ka shkrirje automatike: në dhomën e frigoriferit - një sistem pikimi, në dhomën e ngrirjes -  NoFrost .

Pse ka një sistem shkrirje pikash në dhomën e frigoriferit?

Në shumicën e frigoriferëve me dy ndarje LIEBHERR, teknologjia NoFrost ofrohet vetëm në dhomën e ngrirjes, pasi është më e përshtatshme për ruajtjen e ushqimeve të ngrira të paketuara në temperatura të ulëta. Përdorimi i një sistemi automatik të shkrirjes së pikave në dhomën e frigoriferit është për shkak të faktit se ushqimi zvogëlohet shumë më ngadalë. Në këtë rast, në një temperaturë prej rreth + 5 ° C, ushqimi ruan vetitë e tij të dobishme, shijen dhe pamjen e shijshme më gjatë.

Ndriçim LED me efiçiencë të energjisë

Për ndriçimin optimal të hapësirës së brendshme, përdoren LED, të vendosura në pjesën e sipërme të ndarjes së frigoriferit.

Mirëmbajtja uniforme e temperaturës

Sistemi PowerCooling shpejt dredh ushqimin dhe ruan një temperaturë të barabartë brenda dhomës së frigoriferit.

Ftohja e veçantë e dhomave

 

Ftohja e veçantë  DuoCooling jo vetëm që ju lejon të vendosni temperaturën e saktë në secilën ndarje, por gjithashtu parandalon përzierjen e aromave midis dhomave të frigoriferit dhe ngrirjes.

Kontroll elektronik i përshtatshëm

Kontrolli elektronik mund të përdoret për të vendosur temperaturën e saktë në ndarje dhe për të aktivizuar funksionin SuperFrost.

 

Për të krijuar një pamje monolite të pajisjes, paneli i kontrollit është i fshehur pas derës.

Raftet e qelqit të zbutura

 

 

Raftet e qelqit të zbutura përballojnë ngarkesa deri në 30 kg.

Vula e lëvizshme

 

 

Vula e gomës së derës mund të hiqet dhe zëvendësohet lehtë. Për shembull, për ta pastruar ose zëvendësuar atë.

Kujdes i lehtë

 

Brendësia e frigoriferit bëhet pa nyje ose qepje, kështu që pastrimi nuk kërkon shumë kohë dhe përpjekje.

Kursim energjie

Frigoriferi CNbe 4313 ka një klasë të efikasitetit të energjisë A ++. Konsumi mesatar vjetor i energjisë është 218 kWh / vit.

Barkodi 4016803053392
Modeli i Produktit Frigorifer I Kombinuar Liebherr Cnbe 4313-21 No Frost 304L
Brendi Liebherr
Gjerësia 60
Lartësia 186
Thellësia 65.5
Ngjyra Beige
Tipi i Frigoriferit Frigorifer i kombinuar -Frizi Poshtë
Kapaciteti 304 LITRA
Kapaciteti Neto i Frigoriferit 209 LITRA
Kapaciteti Neto i Frizit 95 LITRA
Klasa e energjisë A++
Konsumi Vjetor i Energjisë 240 kWh / a
Montuse No
Lloji i Montimit N/A
Zhurma 40 dB
Kontroll Digjital Yes
Display No
Dispenser No
No Frost Yes
Bio Fresh No
Mbajtësi i Shisheve Yes
Numri i Rafteve 4
Tipare tjera Duo Cooling, Key Electronics
Garanci 5 Vite

Please login first