Frigorifer I Kombinuar Liebherr Cnsl 48C3-20

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
4016803080039 Frigorifer I Kombinu... Liebherr

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€699.00€529.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Kombinimi i frigoriferit dhe ngrirësit me teknologjinë NoFrost ofron freski dhe performancë ftohëse afatgjatë të sigurt në cilësi profesionale. Ushqimi i ngrirë është i ngrirë me ajër të ftohtë qarkullues dhe lagështia devijohet. Kjo do të thotë që ndarja e ngrirësit mbetet gjithmonë pa akull dhe ushqimi nuk mund të ngrihet më. Me lehtësinë e NoFrost, shkrirja nuk është më e nevojshme. Me dy qarqe ftohje të kontrollueshme plotësisht veç e veç, DuoCooling lejon që temperatura në kombinimet frigorifer-frigorifer të kontrollohet saktësisht dhe në mënyrë të pavarur në frigoriferin dhe dhomën e ngrirjes. Përveç kësaj, nuk ka shkëmbim ajri midis ndarjeve të frigoriferit dhe ngrirësit. Kjo parandalon transmetimin e aromës dhe tharjen e ushqimit të ruajtur. Raftja e shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve. 

 
Barkodi 4016803080039
Modeli i Produktit Frigorifer I Kombinuar Liebherr Cnsl 48C3-20
Brendi Liebherr
Gjerësia 60 cm
Lartësia 201 cm
Thellësia 65.5 cm
Ngjyra Black
Tipi i Frigoriferit Frigorifer i kombinuar -Frizi Poshtë
Kapaciteti 338 Litra
Kapaciteti Neto i Frigoriferit 243 Litra
Kapaciteti Neto i Frizit 95 Litra
Klasa e energjisë A++
Konsumi Vjetor i Energjisë 250 kWh
Montuse No
Lloji i Montimit Jo Montuese
Zhurma 40 dB
Kontroll Digjital Yes
Display No
Dispenser No
No Frost Yes
Bio Fresh No
Mbajtësi i Shisheve Yes
Numri i Rafteve 4
Tipare tjera Sistem Duo Cooling
Garanci 5 Vite

Please login first