FRIGORIFER I KOMBINUAR MONTUES SAMSUNG BRB26602FWW/EF 177CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8806092211117 FRIGORIFER I KOMBINU... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€849.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806092211117
Modeli i Produktit FRIGORIFER I KOMBINUAR MONTUES SAMSUNG BRB26602FWW/EF 177CM
Brendi Samsung
Gjerësia 54.0 cm
Lartësia 177.0 cm
Thellësia 55.0 cm
Ngjyra E bardhë
Tipi i Frigoriferit Frigorifer i kombinuar -Frizi Poshtë
Kapaciteti 392 ㎥/h
Kapaciteti Neto i Frigoriferit 193 Litra
Kapaciteti Neto i Frizit 74 Litra
Konsumi Vjetor i Energjisë 288 kWh/ vit
Montuse Yes
Lloji i Montimit Full Montuese
Zhurma 35 dB
Kontroll Digjital Yes
Ekran Yes
Dispenser No
No Frost Yes
Bio Fresh No
Mbajtësi i Shisheve Yes
Numri i Rafteve 3
Tipare tjera Funksioni Power Freeze, No frost, Funksioni Power Cool, Alarmi i derës kur është dera e hapur, Ekran elektronik
Garanci 2 Vite

Please login first