FURRË MONTUESE SAMSUNG NV68A1140BS/OL

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8806092127302 FURRË MONTUESE SAMSU... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€449.90€329.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806092127302
Modeli i Produktit FURRË MONTUESE SAMSUNG NV68A1140BS/OL
Brendi Samsung
Gjerësia 59.5 cm
Lartësia 59.5 cm
Thellësia 57.0 cm
Ngjyra Inox me të zezë
Kapaciteti 68 Litra
Garanci 2 Vite
Montuse Yes
Kontroll Digjital Yes
Lloji i Montimit Full Montuese
Ventilator Yes
Me vetëpastrim Yes
Numri i Funksioneve të Pjekjes 7
Ekran Yes
Grill Yes
Funksioni Kohëmatës Yes
Çelës sigurues Yes
Forma e Butonave Butona me futje brenda

Please login first