Hardisk External Verbatim Store N Go | 2Tb 3.0 Usb Black Sbvi0001

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
Hardisk External Ver... 2TB -

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€84.99
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit Hardisk External Verbatim Store N Go | 2Tb 3.0 Usb Black Sbvi0001
Kapaciteti 2TB
Shpejtesia e transferit -
Verzioni I USB 3.0
Garanci 12 MUAJ
Tipare tjera
Ngjyra Black
Barkodi deleted-11251

Please login first