HDD EXTERNAL APACER AC233 1TB USB 3.0 BLACK

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
HDD EXTERNAL APACER... 1TB SuperSpeed ​​deri në...

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€74.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


USB 3.2 Gen 1 Super Shpejtësi dhe Kapacitet të Madh

AC233 është në dispozicion në pesë kapacitete të mëdha: 5TB, 4TB, 2TB, 1TB dhe miraton ndërfaqen e transmetimit USB3.2 Gen 1 Super Speed ​​me shpejtësi leximi / shkrimi mbi tre herë më të lartë se USB2.0, duke shfaqur si Super Speed ​​ashtu edhe kapacitet të madh.

   

Dizajni i Lakorës Streamline - Thekson shpejtësinë e tij

E veshur me "Midnight Black", AC233 kombinon një përfundim të matte dhe me shkëlqim, duke demonstruar estetikë të hijshme dhe të pastër. Ai përdor një formë unike të kurbës së efektshme për të shfaqur kompaktësinë e saj dhe shpejtësinë e shpejtë të dritës, e cila është unike midis modeleve tradicionale katrore.

  

Menaxhimi inteligjent i energjisë

Në përputhje me USB 2.0, AC233 përdor tregues LED me dy ngjyra për të shfaqur transmetimet USB 3.2 Gen 1 dhe USB 2.0 përkatësisht pas lidhjes. Përmes menaxhimit inteligjent të energjisë së integruar, AC233 automatikisht do të kalojë në një mënyrë kursimi të energjisë nëse nuk transmetohen të dhëna brenda 10 minutash. Ai jo vetëm që zvogëlon në mënyrë efektive konsumin e energjisë por gjithashtu zgjat jetëgjatësinë e HDD.

   

 

   

Rezervim i shpejtë / Sinkronizimi i lehtë

Disku i ngurtë i lëvizshëm i Apacer-it me softuerin Apacer Data Manager siguron hapësirë ​​ruajtëse të sigurt dhe të përshtatshme. Rritja e efikasitetit të punës tuaj në mënyrë efektive, përdorni sinkronizimin njëkahësh / dykahësh dhe rezervimin e skedarëve të rëndësishëm personal për ta bërë më të lehtë jetën e ruajtjes dixhitale!

 

 

Modeli i Produktit HDD EXTERNAL APACER AC233 1TB USB 3.0 BLACK
Kapaciteti 1TB
Shpejtesia e transferit SuperSpeed ​​deri në 5Gbps për USB 3.2 Gen 1 - Shpejtësi të lartë deri në 480Mbps për USB 2.0
Verzioni I USB USB 3.2
Garanci 12 MUAJ
Tipare tjera
Ngjyra Black
Barkodi 4712389897800

Please login first