I7 Wireless Earphone V4.1+Edr

Lidhja Brendi Impedancë Specifikat
BLUETOOTH

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€7.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Lidhja BLUETOOTH
Brendi
Impedancë
Ndjeshmëria -
Led drita No
Mikrofon Yes
Kontroller zerimi No
Gjatesia e kabllos -
Jetëgjatësia e baterisë 5-6hours
Tipare tjera
Garanci Nuk ka Garancion
Barkodi 690256621519
Modeli i Produktit I7 Wireless Earphone V4.1+Edr
Ngjyra White

Please login first