Kabllo Hdmi Philips Swv2433W/10 | 3M Me Ethernet

Barkodi Modeli i Produktit Lidhja Specifikat
8712581345211 KABLLO HDMI PHILIPS... HDMI - HDMI

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€8.99
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Përjetoni TV me Hi-Definition

Kabëll me shpejtësi të lartë HDMI me Ethernet

  • 3 m
  • Shpejtësi e lartë

Xhaketë PVC fleksibël

Xhaketa fleksibile PVC siguron mbrojtje në thelbin delikat të kabllit. Ajo gjithashtu ofron qëndrueshmëri të zgjatur dhe lehtësinë e instalimit.

Ergonomike jo e rrëshqitshme për përdorim të lehtë

Kapje jo-rrëshqitëse e bën lidhjen e komponentëve tuaj të thjeshtë dhe ergonomikisht të rehatshëm.

Degradimi i sinjalit minimizohet me lidhje të veshura me ar

Lidhës me cilësi të lartë që minimizojnë humbjen e sinjalit.

Përvoja 3D

Mbështet të gjitha formatet video 3D, duke lejuar aplikacione të vërteta teatri në shtëpi dhe lojëra 3D.

UHD 2160p (4K)

Mbështet rezolucionet e videos deri në 4K ose UHD 2160p. Kjo mundëson që shfaqja juaj të rivalizojë sistemet e Kinemasë Dixhitale të përdorura në kinema.

Kanali i kthimit audio (ARC)

Lejon që një TV i lidhur me HDMI me akordues të integruar të dërgojë të dhëna dixhitale audio në një sistem audio rrethues, duke eleminuar nevojën për një kabllo audio të veçantë.

Kabëll zëvendësues cilësor për nevojat themelore të lidhjes

Kabllo e ndërtuar me cilësi siguron imazh të mprehtë dhe performancë të zërit.

Barkodi 8712581345211
Modeli i Produktit KABLLO HDMI PHILIPS SWV2433W/10 | 3M ME ETHERNET
Lidhja HDMI - HDMI
Gjatësia e kabllos 3M

Please login first