Kabllo Sbox Hdmi Ne Micro Hdmi | M/M V1.4 2M

Modeli i Produktit Lidhja Verzioni Specifikat
Kabllo Sbox Hdmi Ne... HDMI -> MICRO HDMI... -

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€7.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit Kabllo Sbox Hdmi Ne Micro Hdmi | M/M V1.4 2M
Lidhja HDMI -> MICRO HDMI M/M 2M
Verzioni -
Gjatësia e kabllos 2 m
Ngjyra Black
Barkodi 3880000360611

Please login first