Rrobalarëse Samsung Ww80K44305W1Ad 8Kg 1400 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806088504933 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€549.90
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


 

Thjeshtë futeni gjatë larjes

Keni harruar bluzën? Funksioni Add Wash ju mundëson të shtoni lehtë dhe shpejt rrobat e harruara pas fillimit të ciklit të punës. Gjithashtu mund të fusni thjesht

rrobat e lara me dorë që dëshironi vetëm t’i shpëlani ose t’i shtrydhni me centrifugim.

Thjeshtë futeni gjatë larjes

* Dera për shtesat mund të hapet në cilindo moment nëse temperatura e kazanit është nën 50 ℃.

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ri.

Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori

universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.*

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ri.

Zgjidhje e thjeshtë e problemit

Kontroll Smart, sistemi automatik i analizimit të gabimeve, zbulon dhe vërteton problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për mënjanimin e tyre me

anë të aplikacionit për smartfonë. Pra, do të kurseni kohë dhe do të shmangni shpenzimet e angazhimit të servisit!

Zgjidhje e thjeshtë e problemit

Kujdes për materialet delikate

Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm

për larjen e ndjeshme të rrobave.

Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.

Kujdes për materialet delikate
Barkodi 8806088504933
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww80K44305W1Ad 8Kg 1400 Rpm
Ngjyra White
Kapaciteti 8 KG
Nr i programeve 12
Rrotullime 1400
Gjerësia 60
Lartësia 85
Thellësia 55
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 54 dB
Kontroll Digjital No
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first