Mbajtese Tv Philips Sqm7442/00 | 40"-65" 45Kg

Barkodi Modeli i Produktit Për madhësi të ekran... Specifikat
6959033844720 MBAJTESE TV PHILIPS... 40" deri 65"

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€21.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 6959033844720
Modeli i Produktit MBAJTESE TV PHILIPS SQM7442/00 | LEVIZESE 40"-65" 45KG
Për madhësi të ekranit 40" deri 65"
Pesha Deri 45KG
Materiali Foli
Per ekran te lakuar Yes
Formati Lëvizëse
Gjerësia 51.50 cm
Lartësia 21.50 cm
Thellësia 38.00 cm

Please login first