MBAJTESE TV PHILIPS SQM3642/00 | STATIKE 37"-84" 60KG

Barkodi Modeli i Produktit Për madhësi të ekran... Specifikat
6959033844713 MBAJTESE TV PHILIPS... 37" deri 84"

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€31.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 6959033844713
Modeli i Produktit MBAJTESE TV PHILIPS SQM3642/00 | STATIKE 37"-84" 60KG
Për madhësi të ekranit 37" deri 84"
Pesha Deri 60 KG
Materiali Metal
Per ekran te lakuar Yes
Formati Lëvizëse
Gjerësia
Lartësia
Thellësia

Please login first