APPLE MBUSHES 20W | TYPE C WHITE

Lidhja Mbushja Verzioni I USB Specifikat
Prizë USB Mbushje e shpejtë -

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€29.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Përshtatës i energjisë USB-C 20 W

Adapteri i energjisë USB-C 20W Apple ofron karikim të shpejtë dhe efikas në shtëpi, në zyrë ose në lëvizje. 

Përshtatësi i energjisë është i pajtueshëm me çdo pajisje me USB-C, Apple rekomandon çiftimin e tij me iPad Pro dhe iPad Air për performancë optimale të karikimit. 

Mund ta çiftoni gjithashtu me iPhone 8 ose version më të ri për të përfituar nga funksioni i karikimit të shpejtë.

Lidhja Prizë USB
Mbushja Mbushje e shpejtë
Verzioni I USB -
Gjatesia e kabllos -
Numri I Portev 1
Mbushes per vetur No
Garanci 1 vit
Modeli i Produktit APPLE MBUSHES 20W | TYPE C WHITE
Barkodi 194252157022

Please login first