MBUSHES VETURE PER TELEFON SAMSUNG MICRO USB CABLE 15W EPLN915 BLACK

Lidhja Mbushja Verzioni I USB Specifikat
Car Adapter 5 V Fast charge 2.0

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€23.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Lidhja Car Adapter
Mbushja 5 V Fast charge
Verzioni I USB 2.0
Gjatesia e kabllos 1.5M
Numri I Portev 2
Mbushes per vetur Yes
Garanci 12 MUAJ
Modeli i Produktit MBUSHES VETURE PER TELEFON SAMSUNG MICRO USB CABLE 15W EPLN915 BLACK
Barkodi 8806086785563

Please login first