Ndegjuese Wesdar R3 Purpel - White

Lidhja Impedancë Ndjeshmëria Specifikat
R3 Purple + WHITE

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€3.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Lidhja R3 Purple + WHITE
Impedancë
Ndjeshmëria
Led drita No
Mikrofon Yes
Kontroller zerimi No
Gjatesia e kabllos -
Jetëgjatësia e baterisë
Tipare tjera
Garanci /
Barkodi 6971071744178
Modeli i Produktit Ndegjuese Wesdar R3 Purpel - White
Ngjyra Purple + WHITE

Please login first