PLLAKË MONTUESE SAMSUNG C61R2AAST/BOL 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8808987746483 PLLAKË MONTUESE SAMS... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€329.90€239.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8808987746483
Modeli i Produktit PLLAKË MONTUESE SAMSUNG C61R2AAST/BOL 60CM
Brendi Samsung
Gjerësia 57.5 cm
Lartësia 50.2 cm
Thellësia 5.2 cm
Ngjyra Black
Garanci 2 Vite
Kontroll Digjital Yes
Numri i Zonave 4
Korniz INOX Yes
Çelës sigurues Yes

Please login first