Rrobalarëse Aeg L7Fee49S 9Kg 1400 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
7332543500277 AEG Rrobalarëse Aeg L7Fe...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€599.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 7332543500277
Brendi AEG
Modeli i Produktit Rrobalarëse Aeg L7Fee49S 9Kg 1400 Rpm
Ngjyra White
Kapaciteti 9 KG
Nr i programeve 15
Rrotullime 1400
Gjerësia 59.6cm
Lartësia 84.1cm
Thellësia 63.1cm
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 51dB
Kontroll Digjital Yes
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first