RROBALARËSE & RROBATHARËSE SAMSUNG WD80T4046EE/LE 8KG LARJE 5KG THARJE 1400RPM

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090603891 Samsung RROBALARËSE & RROBAT...

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€819.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806090603891
Brendi Samsung
Modeli i Produktit RROBALARËSE & RROBATHARËSE SAMSUNG WD80T4046EE/LE 8KG LARJE 5KG THARJE 1400RPM
Ngjyra E bardhë
Kapaciteti 8 KG
Nr i programeve 12
Rrotullime 1400
Gjerësia 59.6 cm
Lartësia 85 cm
Thellësia 59 cm
Zhurma 72 dB
Kontroll Digjital Yes
Ekran Yes
Kondenzimi I brendshëm
Kapaciteti i tharjes 5 KG
Tipare tjera Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Airwash, Motor Digital Inverter
Garanci 2 Vite

Please login first