RROBALARËSE & RROBATHARËSE SAMSUNG WD90T634DBH/S7 9KG LARJE 6KG THARJE 1400RPM

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090609725 Samsung RROBALARËSE & RROBAT...

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€999.00€749.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806090609725
Brendi Samsung
Modeli i Produktit RROBALARËSE & RROBATHARËSE SAMSUNG WD90T634DBH/S7 9KG LARJE 6KG THARJE 1400RPM
Ngjyra E bardhë
Kapaciteti 9 KG
Nr i programeve 25
Rrotullime 1400
Gjerësia 60 cm
Lartësia 85 cm
Thellësia 60 cm
Zhurma 46 dB
Kontroll Digjital Yes
Ekran Yes
Kondenzimi I brendshëm
Kapaciteti i tharjes 6 KG
Tipare tjera Inverter dixhital Eco Bubble,Sirtar Stay Clean ,Kontrollim përmes Aplikacionit Smart Things,Auto Dispense Detergent Teknologji,Eco Drum Clean Teknologji
Garanci 2 Vite

Please login first