Rrobalarëse Samsung Ww70J5246Fw1Ad 7Kg 1200 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8801643771775 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€469.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


 

Pastrim i fuqishëm

Teknologjia Eco Eco Bubble siguron pastrim të fuqishëm edhe në temperatura të ulëta *. Detergjenti shndërrohet në flluska në mënyrë që të futet shpejt në pëlhurë dhe të heqë lehtësisht papastërtitë duke mbrojtur pëlhurën dhe duke kursyer energji **.

Pastrim i fuqishëm

Testuar sipas ngarkesës IEC 60456-2010 / 4 kg për larje / Larje e ftohtë Super Eco (WF80F5E5U4W) vs. pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të ndryshojnë. ** Bazuar në një raport Test Feature Lab të përgatitur nga Springboard Engineering në shiritat EMPA midis solucionit normal të detergjentit dhe teknologjisë së flluskave pa veprim mekanik.

Qëndrueshmëri e garantuar

Motori dixhital inverter siguron efikasitet të lartë të energjisë, zhurmë minimale dhe karakteristika jashtëzakonisht afatgjata, kështu që është çertifikuar për të funksionuar për 20 vjet * - me një garanci 10-vjeçare.

* Jepet një certifikatë 20 vjeçare e qëndrueshmërisë nga Shoqata për Teknologji Elektrike, Elektronike dhe të Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE).

Heqja intensive

Me një shtypje të thjeshtë të një butoni, teknologjia Bubble Soak ndihmon në heqjen e një game të gjerë njollash ndryshe kokëforta. Ai shton një fazë shtesë në një cikël normal larjeje në të cilin rrobat zhyten plotësisht në flluska aktive në mënyrë që papastërtitë dhe njollat ​​të prishen dhe të mund të hiqen shumë më me efektshmëri. *

Heqja intensive

* Testuar në përputhje me IEC 60456 Edicioni i 5-të / ngarkesë 8 kg / larje flluske (WF80F5E5U4) vs. Pambuk 40/60 °, Sintetikë 60 ° dhe Xhins 40 ° pa larë flluska (WF0702WKU).

Sirtari i StayClean

Sirtari StayClean siguron shpëlarjen e më shumë detergjentit duke përdorur një sistem shpëlarjeje uji të projektuar posaçërisht. Ka më pak mbetje të shëmtuara sapuni, sirtari mbetet më i pastër dhe higjiena është më e mirë.

Sirtari i StayClean

Dizajn modern

Dyert transparente Crystal Gloss sigurojnë një pamje elegante dhe të këndshme estetikisht që përshtatet në mënyrë të përsosur në shtëpinë tuaj.

 
Dizajn modern

Zgjidhja e lehtë e problemeve

Smart Check sistemi i gjurmimit automatik të gabimeve zbulon dhe diagnostikon problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për problemet duke përdorur aplikacionin e smartphone *. Kjo ju kursen kohë dhe para që do të shpenzonit për fatura të mundshme të riparimit **.

* Në dispozicion në pajisjet iPhone dhe Android. Kërkohet lidhje Wi-Fi. ** Ndonjëherë do të kërkohen thirrje shërbimi dhe mund të zbatohen kosto shtesë.

 
Zgjidhja e lehtë e problemeve
Barkodi 8801643771775
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww70J5246Fw1Ad 7Kg 1200 Rpm
Ngjyra White
Kapaciteti 7KG
Nr i programeve 14
Rrotullime 1000
Gjerësia 60
Lartësia 85
Thellësia 55.5
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 62 dB
Kontroll Digjital No
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first