RROBALARËSE SAMSUNG WW80T4540AE1LE 8KG 1400 RPM

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090609923 Samsung RROBALARËSE SAMSUNG...

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€599.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Shënim rreth garancionit: Për ta aktivizuar garancion 5 vite te produktit, duhet te regjistroheni në linkun: https://www.samsung.com/al/microsite/xk/samsunggarancionizgjatur/

Regjistrimi duhet të bëhet jo më vonë se 30 ditë nga data e blerjes.

Barkodi 8806090609923
Brendi Samsung
Modeli i Produktit RROBALARËSE SAMSUNG WW80T4540AE1LE 8KG 1400 RPM
Ngjyra E bardhë
Kapaciteti 8 KG
Nr i programeve 12
Rrotullime 1400
Gjerësia 59.5cm
Lartësia 85 cm
Thellësia 55 cm
Zhurma
Kontroll Digjital Yes
Ekran Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera Inverter dixhital, larje me avull
Garanci 2 Vite

Please login first