Rrobalarëse Samsung Ww80T534Dax/S7 Ai Grey 8Kg 1400Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090604140 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€619.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8806090604140
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww80T534Dax/S7 Ai Grey 8Kg 1400Rpm
Ngjyra Gray
Kapaciteti 8 KG
Nr i programeve 22
Rrotullime 1400
Gjerësia 60 cm
Lartësia 85 cm
Thellësia 55 cm
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 53 dB
Kontroll Digjital Yes
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera Inverter dixhital Eco Bubble,Sirtar Stay Clean ,Kontrollim përmes Aplikacionit Smart Things,Auto Dispense Detergent Teknologji,Eco Drum Clean Teknologji
Garanci 5 Vite

Please login first