Rrobalarëse Samsung Ww90T4020Ee1Le 9Kg 1200 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090607912 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€419.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8806090607912
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww90T4020Ee1Le 9Kg 1200 Rpm
Ngjyra Red
Kapaciteti 9 KG
Nr i programeve 15
Rrotullime 1200
Gjerësia 60.0 cm
Lartësia 85.0 cm
Thellësia 55.0 cm
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 53 dB
Kontroll Digjital Yes
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera Motor Inverter ,Teknologji Drum Clean ,Safe Child Lock
Garanci 5 Vite

Please login first