Rrobalarëse Samsung Ww90T4540Ae1Le 9Kg 1400 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090610127 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€559.90€419.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8806090610127
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww90T4540Ae1Le 9Kg 1400 Rpm
Ngjyra White
Kapaciteti 9 KG
Nr i programeve 12
Rrotullime 1400
Gjerësia 60cm
Lartësia 85cm
Thellësia 55cm
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 53 dB
Kontroll Digjital Yes
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera Add Wash™ ,Hygiene Steam,Teknologjia Digital Inverter, Drum Clean
Garanci 5 Vite

Please login first