White Shark Adapter 2X 3.5Mm F. - 3.5Mm M. 0.2M

Modeli i Produktit Lidhja Verzioni Specifikat
White Shark Adapter... 2x 3.5 to 3.5mm -

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€1.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit White Shark Adapter 2X 3.5Mm F. - 3.5Mm M. 0.2M
Lidhja 2x 3.5 to 3.5mm
Verzioni -
Gjatësia e kabllos 0.2M
Ngjyra Red
Barkodi 616320535919

Please login first