Sd Hc San Disk 64Gb Ultra Android | 533X 80Mb/S

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
Sd Hc San Disk 64Gb... 64 GB deri 80 MB/s

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€19.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit Sd Hc San Disk 64Gb Ultra Android | 533X 80Mb/S
Kapaciteti 64 GB
Shpejtesia e transferit deri 80 MB/s
Verzioni I USB klasa 10
Garanci 1 vit
Tipare tjera Ultra android procesimi
Ngjyra Black
Barkodi 619659161927

Please login first