Soundbar Philips Tab5105/12

Modeli i Produktit Formati Fuqia e daljes Specifikat
Soundbar Philips Tab... 2.0 30 W

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€79.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Tingull më i qartë në TV

 

  • 2.0 kanal
  • Bluetooth®
  • ARC HDMI

Thjesht tingull më i mirë në TV

Kërcitja e zjarrit me lazer. Ulërima e një turme. Fjalim i qartë në lajme. Dy kanale sjellin nivele të reja të zërit në filmat dhe shfaqjet tuaja të preferuara. Thjesht zgjidhni një nga tre profilet e tingullit të paravendosur për të marrë tingullin më të mirë për atë që po shikoni.

ARC HDMI. Kontrolloni shiritin e zërit me telekomandën tuaj të televizorit

Ditët e gjuetisë për telekomandë të shumta kanë mbaruar. Kjo shirit zanor lidhet me televizorin tuaj përmes HDMI ARC, duke ju lejuar të kontrolloni volumin e shiritit të zërit me të njëjtin telekomandë që përdorni për televizorin tuaj.

Lidhni burimet tuaja të preferuara për tingull më të madh

Transmetoni listat e dëgjimit nga pajisja juaj celular përmes Bluetooth. Lidhni burimet audio përmes hyrjes audio ose optike. Çfarëdo që doni, do të tingëllojë më fort dhe më qartë përmes kësaj shiriti zanor.

Dizajn i veçantë gjeometrik. Vendosje e lehtë

Shikoje. Degjojeni. Duaje Dizajni unik i pjerrët i këtij shiriti zanor duket i mrekullueshëm në çdo dhomë dhe është mjaft i ulët për tu vendosur nën shumicën e TV-ve. Mund të montoni në mur edhe me mbajtëse të integruar.

 
Modeli i Produktit Soundbar Philips Tab5105/12 | 30W 2.0Ch Bluetooth
Formati 2.0
Fuqia e daljes 30 W
Subwoofer No
Wifi No
Bluetooth Yes
Portet HDMI, Optical, Audio in 3.5 mm jack
Dimensionet 900 x 91 x 65.5 mm
Tipare tjera Bluetooth 4.2, HDMI ARC
Garanci 2 Vite
Barkodi 4895229108868

Please login first