SOUNDBAR-SUBWOOFER SAMSUNG HW-B650/EN | 430W 3.1CH BLUETOOTH WIRELESS DOLBY AUDIO

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8806094191707 SOUNDBAR-SUBWOOFER S... Samsung

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€329.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8806094191707
Modeli i Produktit SOUNDBAR-SUBWOOFER SAMSUNG HW-B650/EN | 430W 3.1CH BLUETOOTH WIRELESS DOLBY AUDIO
Brendi Samsung
Fuqia totale 430W
Numri i kanalit 3.1
Numri i altoparlantëve 5
Wifi No
Bluetooth No
Modaliteti i tingullit Bass Boost, Surround Sound Expansion, Game, Adaptive Lite, DTS Virtual:X, Standard
Lidhja HDMI In, HDMI Out, HDMI-CEC, HDMI ARC,USB, Auto Power Link, Optical
Karakteristikat e zërimit Dolby 5.1ch, DTS 5.1ch
Dimensionet altoparlanti kryesor 103.1 x 5.8 x 10.4 cm
Dimensionet Subwoofer 18.3 x 34.5 x 29.5 cm
Dirigjues Yes
Garanci 2 Vite

Please login first