Tastier Dhe Mouse Wireless Ms Domino

Modeli i Produktit Brendi Lidhja Specifikat
Tastier Dhe Mouse Wi... Wireless

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€19.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


SET DESINT DOMINO MS; 1200 dpi - tip 4 + lëvizje - Marrës USB + Këshillë - tastierë e tipit multimedia - 10 tip multimedial - Shtrirje amerikane, marrës USB - E zezë

Modeli i Produktit Tastier Dhe Mouse Wireless Ms Domino
Brendi
Lidhja Wireless
Teknologjia JO MEKANIKE
Dizajnuar per gaming Yes
Led drita No
Numri i dritave -
Gjatesia e kabllos -
Ngjyra Black
Barkodi 3856005140367

Please login first