USB DRIVE HAMA 181052 | 32GB USB 3.0 SILVER

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
USB DRIVE HAMA 18105... 32 GB 40 MB/S

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€8.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit USB DRIVE HAMA 181052 | 32GB USB 3.0 SILVER
Kapaciteti 32 GB
Shpejtesia e transferit 40 MB/S
Verzioni I USB 3.0
Garanci 1 vit
Tipare tjera Materiali alumin
Ngjyra Silver
Barkodi 4047443401427

Please login first