APACER FLASH DRIVE AH336 32GB USB 2.0 BLACK

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
APACER FLASH DRIVE A... 32 GB 10 - 20 mb/s

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€14.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


USB Flash Apacer AH336 është një pajisje e besueshme për ruajtjen e të dhënave për ruajtjen dhe transferimin e skedarëve të ndryshëm: dokumente të paraqitura në formë elektronike, instalues ​​të aplikacioneve dhe lojërave video, muzikë, video dhe imazhe. Memorie Flash USB Apacer AH336 është e pajisur me një ndërfaqe USB 2.0 për lidhjen me pajisjet dixhitale, e cila ka një konektor të ngjashëm në dizajnin e tij. 32 GB memorie falas është e mjaftueshme për të ruajtur të dhënat që i duhen përdoruesit, të cilat duhet të mbahen gjithmonë afër. Trupi i pajisjes është bërë prej plastike me cilësi të lartë, e cila do të mbrojë "mbushjen" e brishtë nga ndikime të ndryshme fizike dhe dëmtime. Ekziston një kapak për të mbrojtur lidhësin. 

Modeli i Produktit APACER FLASH DRIVE AH336 32GB USB 2.0 BLACK
Kapaciteti 32 GB
Shpejtesia e transferit 10 - 20 mb/s
Verzioni I USB 2.0
Garanci 1 vit
Tipare tjera Materiali plastikë
Ngjyra Black
Barkodi 4712389915580

Please login first