ENËLARËSE GJYSMË MONTUESE WHIRLPOOL WBC 3C26 X 60CM

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8003437203176 ENËLARËSE GJYSMË MON... Whirlpool

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€529.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8003437203176
Modeli i Produktit ENËLARËSE GJYSMË MONTUESE WHIRLPOOL WBC 3C26 X 60CM
Brendi Whirlpool
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 59.8 cm
Lartësia 82.0 cm
Thellësia 55.5 cm
Ngjyra E bardhë
Klasa e energjisë E
Nr i programeve 8
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit Konsumi/cikli i ujit - Programi Eko, litra: 10.5
Konsumi Vjetor i Energjisë 100 cikle larjeje Eco, kWh: 95
Lloji i Montimit Gjysmë Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës Yes
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 46 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Treguesi dixhital i numërimit mbrapsht, Treguesi i shpëlarësit (shkëlqimi), Treguesi i kripës, Shporta e takëmit, Fillimi i vonuar (0-12 orë), Koshi i sipërm i rregullueshëm, Drita treguese
Garanci 5 Vite

Please login first