Rrobalarëse Hugo H-5080 5Kg 1000 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8866000014797 Rrobalarëse Hugo H-5...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€189.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8866000014797
Brendi
Modeli i Produktit Rrobalarëse Hugo H-5080 5Kg 1000 Rpm
Ngjyra White
Kapaciteti 5 KG
Nr i programeve 15
Rrotullime 800
Gjerësia 60
Lartësia 85
Thellësia 47
Klasa e energjisë A+
Zhurma 59dB
Kontroll Digjital No
Display No
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first