Mikser Dore Hugo H-Mi001 7 Shpejtesi 100W 230V 50Hz

Barkodi Modeli i Produktit Ngjyra Specifikat
8866000015503 Mikser Dore Hugo H-M... White

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€9.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Fuqia: 100W
7 Shpejtesi

Barkodi 8866000015503
Modeli i Produktit Mikser Dore Hugo H-Mi001 7 Shpejtesi 100W 230V 50Hz
Ngjyra White
Kapaciteti
Garanci Nuk ka
Tipare tjera 7 shpejtë
Fuqia e energjisë 100W
Aksesorët në paketim
Kapaciteti i enës ------
Materiali i Enës Plastik

Please login first