Mikser Profesional Kendwood Khc29.H0Wh - Km242

Barkodi Modeli i Produktit Ngjyra Specifikat
5011423202402 Mikser Profesional K... Silver

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€199.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Mikser Kenwood Prospero KM242, me dizajn kompakt të përshtatshëm për çdo kuzhinë dhe motor të fuqishëm 900W me ndryshues shpejtësish. Është i pajisur edhe me enë për përzierje me kapacitet prej 4.3 litrash, tri aksesorë tjerë për përzierje, grirës dhe grirës mishi.

Të gjitha produktet nga ky brend kanë 2 vite garancion.

Barkodi 5011423202402
Modeli i Produktit Mikser Profesional Kendwood Khc29.H0Wh - Km242
Ngjyra Silver
Kapaciteti 1000W
Garanci 2 Vite
Tipare tjera -------
Fuqia e energjisë 1000W
Aksesorët në paketim Gotë për përzierje e plastikës 1.5 L
Kapaciteti i enës 4.3 L
Materiali i Enës Metal

Please login first