Rrobalarëse Samsung Ww80J5355Fw/Ad 8Kg 1200 Rpm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806088975795 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€449.90
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8806088975795
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww80J5355Fw/Ad 8Kg 1200 Rpm
Ngjyra White
Kapaciteti 8 KG
Nr i programeve 12
Rrotullime 1200
Gjerësia 60
Lartësia 85
Thellësia 60
Klasa e energjisë A+++
Zhurma 62 dB
Kontroll Digjital No
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera
Garanci 5 Vite

Please login first