Rrobalarëse Samsung Ww80Ta026Ae1Le 8Kg 1200Prm

Barkodi Brendi Modeli i Produktit Specifikat
8806090607745 Samsung Rrobalarëse Samsung...

Me Shume

Payment Methods

Dërgesa pa pagesë Për porosinë mbi vlerën 50€
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

Ofertë
€439.90€379.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8806090607745
Brendi Samsung
Modeli i Produktit Rrobalarëse Samsung Ww80Ta026Ae1Le 8Kg 1200Prm
Ngjyra White
Kapaciteti 8 KG
Nr i programeve 14
Rrotullime 1200
Gjerësia 60 cm
Lartësia 85 cm
Thellësia 55 cm
Klasa e energjisë B
Zhurma 53 dB
Kontroll Digjital Yes
Display Yes
Kondenzimi /
Kapaciteti i tharjes -
Tipare tjera Programi i avullit,motori invertor,bllokimi i fëmijëve dhe sinjali i dëgjueshëm për të përfunduar programin,eco bubble teknologji
Garanci 2 Vite

Please login first