Usb Drive Silicon Power Marvel M50 | 64Gb Usb 3.2 Aqua Blue

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
USB DRIVE SILICON PO... 64 GB Deri 85 MB/S

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€11.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit USB DRIVE SILICON POWER MARVEL M50 | 64GB USB 3.2 AQUA BLUE
Kapaciteti 64 GB
Shpejtesia e transferit Deri 85 MB/S
Verzioni I USB 3.1
Garanci Nuk ka garanci
Tipare tjera
Ngjyra Blue
Barkodi 4712702629705

Please login first