USB DRIVE SANDISK CRUZER ULTRA | 16GB USB 3.0 SDCZ48-016G-U46

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
USB DRIVE SANDISK CR... 16 GB DERI 100 MB/S

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€7.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit USB DRIVE SANDISK CRUZER ULTRA | 16GB USB 3.0 SDCZ48-016G-U46
Kapaciteti 16 GB
Shpejtesia e transferit DERI 100 MB/S
Verzioni I USB 3.0
Garanci n/a
Tipare tjera E paisur me buton mbyllës të usb-së
Ngjyra Black
Barkodi 619659102135

Please login first