MICRO SD SANDISK ULTRA | 32GB UHS-I CLASS10 98MB/S ME ADATPER SDSQUAR-O32GB-GN6MA

Modeli i Produktit Kapaciteti Shpejtesia e transfe... Specifikat
MICRO SD SANDISK ULT... 32 GB deri 98 MB/S

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€12.99
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Modeli i Produktit MICRO SD SANDISK ULTRA | 32GB UHS-I CLASS10 98MB/S ME ADATPER SDSQUAR-O32GB-GN6MA
Kapaciteti 32 GB
Shpejtesia e transferit deri 98 MB/S
Verzioni I USB klasa 10
Garanci 1 vit
Tipare tjera Micro sd dhe transferues sd cart
Ngjyra Black
Barkodi 619659161422

Please login first