ENËLARËSE FULL MONTUESE AEG FSB72907P

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
7332543770694 ENËLARËSE FULL MONTU... AEG

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€699.00
Cmimi me TVSH

Nuk ka Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


 • Motor INVERTER
 • Zhurma: 44dB
 • Kontrollet elektronike me çelës
 • Ekran LED
 • Projeksion BeamOnFloor® në dysheme me pika të kuqe dhe jeshile
 • Tharje natyrale AirDry - hapje automatike e derës
 • Fikja automatike
 • QuickSelect - rrëshqitës për zgjedhjen optimale të ciklit
 • Gryka e tretë shtesë e sipërme për ujë 
 • SatelliteClean grykë e poshtme; 5 nivele spërkatjeje, 3 kosha - poshtë, FlexiLift i vogël, lart MaxiFlex - sirtar për aksesor
 • 7 programe, 4 nivele të temperaturës
 • Përcaktimi AutoSense i kohëzgjatjes dhe temperaturës sipas vëllimit dhe papastërtisë, Eko, Kujdesi për xhamin, 160 minuta, 60 minuta, 90 minuta, 30 minuta të shpejta
 • Machine Clean, XtraPower, GlassCare System - Kujdesi i veçantë i xhamit, XtraPower, SENSORCONTROL - sensori i ndotjes së ujit dhe larjes së enëve
 • Shtyrja e fillimit 1h - 24h
 • Konsumi 10.5 L
 • Sistemi i ujit AQUA CONTROL
 • Mentesha rrëshqitëse
 • Përmasat në cm: 82 L x 60 GJ x 55 TH
Barkodi 7332543770694
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE AEG FSB72907P
Brendi AEG
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 60.0 cm
Lartësia 82.0 cm
Thellësia 55.1 cm
Ngjyra Inox
Klasa e energjisë E
Nr i programeve 8
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit Konsumi/cikli i ujit - Programi Eko, litra: 10.5
Konsumi Vjetor i Energjisë 100 cikle larjeje Eco, kWh: 95
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 3
Hapja automatike e derës Yes
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 44 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Krah spërkatës i tavanit, Krahu spërkatës satelitor, Sistemi i tharjes: me teknologjinë AirDry, Opsione të tjera: Fillimi me vonesë 1h-24h, Faza e tharjes, Dezinfektim shtesë, GlassCare, Zgjedhja e programit, Shpëlarje shtesë, Faza e shpëlarjes, Kripë, Faza e larjes, XtraPower, Koshi i sipërm i rregullueshëm me lartësi, edhe kur enëlatësja është plotësisht e ngarkuar, Sistemi i mbylljes së ujit
Garanci 5 Vite

Please login first