Enëlarëse Full Montuese Whilrpool Wsic 3M17 45Cm

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
8003437233012 ENËLARËSE FULL MONTU... Whirlpool

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€439.90
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Barkodi 8003437233012
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE WHILRPOOL WSIC 3M17 45CM
Brendi Whirlpool
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 44.8 cm
Lartësia 82.0 cm
Thellësia 55.5 cm
Ngjyra E bardhë
Klasa e energjisë A
Nr i programeve 5
Programi më i shkurtër 30 min
Konsumi Vjetor i Ujit 2520 Litra
Konsumi Vjetor i Energjisë 0,84 kWh shpezim mesatar për cikël
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor No
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës No
Ekran Yes
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 47 dB
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Treguesi dixhital i numërimit mbrapsht, Treguesi i shpëlarësit (shkëlqimi), Treguesi i kripës, Shporta e takëmit, Fillimi i vonuar (0-12 orë), Koshi i sipërm i rregullueshëm, Drita treguese
Garanci 5 Vite

Please login first