ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX EEA17110L

Barkodi Modeli i Produktit Brendi Specifikat
7332543812110 ENËLARËSE FULL MONTU... Electrloux

Me Shume

Payment Methods

Transporti i sigurtë në tërë Kosovën
?
Shitur dhe dërguar nga Aztech:

€579.00
Cmimi me TVSH

Në Stok
Koha e Dergimit
48h
Krahaso produktin


Enëlarëse e integruar e serisë 300 AirDry EEA17110L

Harrojeni fshirjen e enëve me një leckë
Enëlarëse  AirDry 300 përfundon çdo cikël larjeje duke u hapur në ajër të pastër, kështu që i thajnë enët tre herë më mirë se pajisjet tradicionale. Gjatë fazës së tharjes, dera e saj hapet automatikisht, gjë që i mban enët dhe takëm në mënyrë të përkryer të thatë.

Tharje tre herë më e mirë falë teknologjisë AirDry Teknologjia e
re AirDry përdor rrjedhën natyrale të ajrit në fazën përfundimtare të tharjes, gjë që e bën atë deri në tre herë më efektive se në pajisjet tradicionale. Në fund të ciklit, dera hapet 10 cm për të siguruar qarkullimin e ajrit dhe një rezultat të përsosur tharjeje.

E shpejtë dhe efektive
Mënyra juaj e re për të kursyer kohë. Programi i shkurtër 30-minutësh është zgjidhja perfekte për enët e ndotura lehtë. Dhe e gjithë kjo duke ruajtur rezultatet perfekte të larjes - në një kohë vërtet të shkurtër.

PerfectFit - mënyra për instalim të lehtë
Mentesha rrëshqitëse PerfectFit e bëjnë shumë të lehtë instalimin e makinës larëse enësh. Ato mundësojnë rregullimin në çdo lartësi të prerjes dhe eliminojnë nevojën për të shkurtuar bazamentin. Falë kësaj, mund të jeni i sigurt se pajisja do të përshtatet në mënyrë të përkryer në kuzhinën tuaj.

Barkodi 7332543812110
Modeli i Produktit ENËLARËSE FULL MONTUESE ELECTROLUX EEA17110L
Brendi Electrloux
Kapaciteti për person 12 Persona
Gjerësia 60.0 cm
Lartësia 82.0 cm
Thellësia 55.1 cm
Ngjyra E bardhë
Nr i programeve 5
Programi më i shkurtër 60 Min
Konsumi Vjetor i Ujit Shpenzim mesatar 9.9 litra për cikël
Konsumi Vjetor i Energjisë -
Lloji i Montimit Full Montuese
Montuse Yes
Inverter Motor Yes
Numri i Shportave 2
Hapja automatike e derës Yes
Ekran No
Kontroll Digjital Yes
Zhurma 49 db
LED Indikatori i Kripes Yes
Tipare tjera Treguesi i shpëlarësit, Treguesi i kripës, Fillimi i vonuar, Sinjali akustik, Shpëlarje shtesë, Mbrojtje kundër përmbytjeve
Garanci 5 Vite

Please login first